Radie & Adi Ready To Go!

210911 0002

Assalamualaikum, hai.

Setelah sekian lama saya tinggalkan ruang peribadi umum ini, hari ini saya datang kembali. Tulisan, 080108 – 2323, dan yang terakhir sekali 150810 – 1430. Dan hari ini, 210911, 0002. Hehe. Berkurun, bersawang, sah. Malas untuk menulis, tiada akses internet, laptop lembab antara punca menulis yo yo o. (Lagipun tiada siapa pun baca, haha). Tapi. Ada tapi, kali ini ada teman menulis, Adi.

Begini ceritanya. Saya Radie, dan Adi mula berkawan baik semenjak 2008 dan kami mempunyai banyak minat yang sama terutamanya Food & Advanture. Kali ini Adi ajak tuk simpan dan kongsi pasal “Food & Adventure” kami. Sebenarnya takde la fooddd sangat dan adventureeeee la sangat kan, tapi just untuk suka-suka. Saya setuju. (Haruslah!)

Sebelum tu, kami perkenalkan diri tanpa gambar. Saya Radie, si gadis dari Sarawak, Adi, si jejaka dari Semenanjung. Kami pemalu dalam dunia siber, tapi tak tau malu dalam dunia kami sendiri. Status terkini, dua-dua belum berkerjaya tetap, bujang, 23 pada tahun 2011, duduk dengan keluarga masing-masing, tak cantik, tak kacak (melainkan Adi perasan sendiri). =)

Ok, sampai kita bertemu lagi. Selamat malam.

radie

About Radie & Adi

Penulis, Radie gadis dari Sarawak & Adi jejaka dari Semenanjung. Minat dalam aktiviti sukan lasak, aktiviti makan-makan, bergusti sesama sendiri, menerokai serta menjelajah ke tempa baru penuh semula jadi yang belum dijamah pembangunan serta melihat dan cuba menilai segenap sudut budaya di serata negeri mengikut pandangan peribadi serta perspektif kami sendiri. Melalui penulisan yang dapat adi n radi nukil kan diharap dapat memberi sedikit informasi dan maklumat berguna tentang tempat tempat makan menarik di malaysia ataupun kepada yang sukakan ketenangan dan aktiviti yang dapat lari sejenak dari hiruk pikuk kota,kami juga ada menyediakan pandangan dan pengalaman kami setelah kami telah melalui semua pengalaman dan keterujaan berikut.. berharap dengan

Posted on Tuesday, September 20, 2011, in Nafas.Nadi.Nyawa. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: