List To Do:

220911 2134

Assalamualaikum.

Hari ni hari Khamis, Isnin minggu depan saya, Radie, akan berjumpa Adi. Terbang sampai LCCT dari Kuching, harap-harap Adi boleh ambik (komitmen kerja Adi menyukarkan keadaan). Sebelum pergi sana ada beberapa perkara yang saya perlu selesaikan, semuanya mengenai ruang ini.

  1. Tukar theme (lebih simple, mudah untuk baca)
  2. List categories (biar lebih kemas)
  3. Tukar tajuk blog, widget, tagline. (ruang ni dah jadi milik berdua)
  4. Edit profile (pun sebab ruang dah jadi milik berdua)
  5. Follow blog & list blog (yang mana sebelum ni Radie selalu jadi silent reader)
  6. Delete previous writin (yang ntah pa)
  7. Adjust masa (perasan tarikh publish writing  tak sama dengan tarikh sebenar)
  8. Belajar macam mana nak tempek gambar! (sumpah blur wordpress baru)
  9. Deactivate facebook (in consideration)
  10. Buat semua di atas (duhh!!)

Ok, selamat bertemu kembali. Selamat malam!

radie

About Radie & Adi

Penulis, Radie gadis dari Sarawak & Adi jejaka dari Semenanjung. Minat dalam aktiviti sukan lasak, aktiviti makan-makan, bergusti sesama sendiri, menerokai serta menjelajah ke tempa baru penuh semula jadi yang belum dijamah pembangunan serta melihat dan cuba menilai segenap sudut budaya di serata negeri mengikut pandangan peribadi serta perspektif kami sendiri. Melalui penulisan yang dapat adi n radi nukil kan diharap dapat memberi sedikit informasi dan maklumat berguna tentang tempat tempat makan menarik di malaysia ataupun kepada yang sukakan ketenangan dan aktiviti yang dapat lari sejenak dari hiruk pikuk kota,kami juga ada menyediakan pandangan dan pengalaman kami setelah kami telah melalui semua pengalaman dan keterujaan berikut.. berharap dengan

Posted on Thursday, September 22, 2011, in Nafas.Nadi.Nyawa. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: